Muziekboek

In ons online muziekboek kunt u gemakkelijk liedjes beluisteren en uitkiezen. Er staan duizenden nummers in van allerlei artiesten en genres. Het online muziekboek van Dokkum is bijna gereed. Wij verwachten het muziekboek binnenkort te kunnen lanceren.

Achter elk nummer staat de lengte van het lied en kunt u ook een stukje (sample) eruit beluisteren. Druk hiervoor op het pijltje. Met het plusje helemaal rechts voegt u het nummer toe aan uw selectie bovenaan de pagina.

De gekozen nummers kunt u ook vast in de juiste volgorde plaatsen. Natuurlijk kan in overleg deze volgorde later nog gewijzigd worden. Als u op het minnetje (-) drukt, dan haalt u het liedje weer uit de selectie. Onder de selectie voert u uw eigen gegevens in: voornaam, achternaam, e-mailadres en ook de naam van de overledene en de datum van de uitvaart. Druk op ‘Mail Afspeellijst’ als u tevreden bent over de gekozen muziekstukken. U kunt zo de gekozen muziekstukken rechtstreeks doorsturen naar het crematorium, of geef per e-mail artiest, titel en nummer door.

Staat uw muzikale voorkeur niet in het online muziekboek? Dan kunt u ook zelf muziek aanleveren.