Voor uitvaartverzorgers

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost-Fryslân is gelegen aan de Rondweg-West te Dokkum en makkelijk te bereiken via de Centrale As. Er staat onder meer een grote en lichte ceremonieruimte met ruim 150 zitplaatsen voor uw uitvaarten ter beschikking, evenals drie opbaarkamers, een familiekamer en een sfeervolle koffiekamer.

Crematie aanmelden
Bel (0519) 235 002
(maandag t/m zondag
8.30 tot 22.00 uur)

Wij geloven dat iedereen de tijd, ruimte en vrijheid moet krijgen voor het vormgeven van een afscheid zoals de overledene, zijn familie en vrienden het willen. Daarom hanteren wij één tarief voor afscheidsceremonies. Bovendien is crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Fryslân 6 dagen per week geopend, ook in de avonduren.

Wij geloven ook in het opbouwen van een duurzame relatie met klanten. Crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Fryslân is onderdeel van een kleine organisatie. U als uitvaartondernemer kunt daarom altijd bij ons terecht om de persoonlijke wensen van uw klanten door te spreken. Zo faciliteren wij samen duurzame herinneringen, op een zo duurzaam mogelijke manier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding?
Neem dan per mail contact op met Antoinette Rutgers of via telefoonnummer (0519) 235 002.

Bekijk voor meer informatie ook onze huisregels.